K.I.S.S.

Valentijnsevenement K.I.S.S. op zaterdag 11 februari van 11 tot 18 uur.
Modekwartier viert de liefde met fashion en design

De ontwerpers en winkels in het Modekwartier brengen op zaterdag 11 februari een ode aan de liefde. Tijdens K.I.S.S. kunnen bezoekers die dag terecht in deze Arnhemse creatieve wijk voor een mooi en aantrekkelijk Valentijnscadeau. Voor zichzelf, of voor hun geliefde. De ambachtelijke ondernemers adviseren graag bij het vinden van een bijzonder cadeau. Het publiek kan de winkels en de ateliers bezoeken en zich door de ontwerpers en de makers laten inspireren. Iedereen wordt er met alle liefde ontvangen. De titel K.I.S.S. is een verwijzing naar Valentijnsdag en staat voor Klarendal Is Super Sexy.

De winkels zijn zaterdag 11 februari van 11 tot 18 uur open.

JA IK WIL!
Onder de noemer JA IK WIL! wordt op 11 februari het thema van de Nacht van de Mode onthuld en wordt tevens de zoektocht gestart naar een geschikt, toekomstig bruidspaar.

Zijn jullie van plan om te gaan trouwen en wil je dat op een zeer originele manier en plek doen?
Wil je bijgestaan worden door creatieve ondernemers die je dag onvergetelijk gaan maken?

Wij zijn op zoek naar een liefdespaar dat in samenwerking met onze creatieve ondernemers invulling wil geven aan jullie feestdag.
Trouwen in het Modekwartier tijdens de Nacht van de Mode, hoe feestelijk wil je het hebben?

Voorwaarde voor de organisatie van deze verrassende trouwdag is dat we samen met jullie je trouwbudget zo creatief mogelijk in gaan zetten met producten en diensten uit het Modekwartier. Wij zullen op verschillende manieren hieraan bijdragen.

Na ontvangst van je formulier sturen we jullie een bevestiging en begin maart selecteren we kandidaten voor een kennismakingsgesprek.

Hebben jullie interesse? Vul dan dit formulier in en stuur het in voor 1 maart a.s.

Lees hieronder meer in het officiële persbericht:

KISS MODEKWARTIER ARNHEM POST VALENTIJNSEVENEMENT

Kleurrijke verbintenis krijgt een creatieve invulling op 10 juni
Modekwartier zoekt bruidspaar voor Nacht van de Mode

Trouwen in het Modekwartier tijdens Nacht van de Mode op 10 juni a.s.; zijn jullie de geschikte kandidaten? Met deze oproep start het Modekwartier op zaterdag 11 februari de zoektocht naar een liefdespaar dat tijdens de Nacht van de Mode wil trouwen. Tijdens het Valentijns evenement K.I.S.S. worden de bezoekers met extra veel liefde ontvangen door de ondernemers en ontwerpers in hun ateliers en winkels. Valentijnsdag staat voor de deur, het perfecte moment om de zoektocht te starten. Het huwelijk zal als kleurrijke verbintenis centraal staan tijdens Nacht van de Mode. In overleg met het bruidspaar geven de creatieve ondernemers dan invulling aan de feestelijke huwelijksvoltrekking.

Modekwartier heeft alles in huis voor een creatieve bruiloft
‘Het Modekwartier heeft veel te bieden.’ zegt Cecile van Hattem, voorzitter van ondernemersvereniging DOCKS. ‘Toen vanuit ons centrale thema Kleur-rijk het idee ontstond om een kleurrijke verbintenis aan te gaan in de vorm van een huwelijksvoltrekking, werd snel de grote variëteit aan mogelijkheden duidelijk.’ In het Modekwartier is een breed scala aan producten en diensten te verkrijgen. Denk aan het bruidsboeket van de bloemist, de catering door diverse horecazaken, de bruidstaart van een van de bakkers, een vegan maatpak voor de bruidegom, een couture jurk voor de bruid, styling van de getuigen en gasten, een uitzet voor de inrichting of aankleding van het feest, cadeaus voor het bruidspaar in de vorm van boeken, kunst, kleding en tassen, hairstyling door een van de kappers, een reportage door een van de fotografen en de ringen door een van de ateliers. ‘Voor ons is dit huwelijk de rode draad voor de verbintenis die wij met zijn allen aangaan: de ontwerpers en ondernemers met elkaar, met de bezoekers, met de bewoners, met modestad Arnhem en met het aanstaande bruidspaar.’