BINNENSTEBUITEN 01.04.2023

Voorjaarsevenement Binnenstebuiten op zaterdag 1 april 
Geniet van speciale acties vol fashion en design in het Modekwartier.

Elk jaar vieren de creatieve ondernemers in het Modekwartier de start van de lente, de start van een nieuw begin. En omdat zij al weken reikhalzend uitkijken naar zonnige, mooie dagen wordt dat op 1 april* met Binnenstebuiten uitbundig gevierd.
Weer of geen weer: de deuren gaan wagenwijd open om de lente (en het publiek!)
binnen te laten.

Alle ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om kasten en stellingen binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent voor de bezoeker: volop gezelligheid in de wijk en heel veel zonnige lentecollecties met speciale acties. Niet omdat het goedkoper kan, maar om ruimte te maken in de winkels en ateliers. Om nieuwe producten te kunnen maken. Om ruimte te creëren in alle hoofden en om tot nieuwe ideeën te komen. Uitgangspunten daarbij blijven duurzaam en ambachtelijk produceren.

Vintagemarkt èn opening Begane Grond
Extra redenen om naar deze feestelijke dag in het Modekwartier te komen zijn de
Vintage markt (Lente-editie) bij ABC Libertas en de opening van Begane Grond.
Waar ooit het eerste warenhuis van Arnhem stond, opent met Begane Grond een nieuw, duurzaam warenhuis. Op deze een creatieve broedplaats krijgen startende ontwerpers hun werkplek en zijn hun producten te koop in de shop. Eén deur verder is er op 1 april in de Libertastuin een vintage markt.

Kom rondneuzen, geniet van de lente en laat je verrassen door onze kleurrijke etalages en winkels. De deuren staan wagenwijd open op zaterdag 1 april a.s. van 11.00 tot 17.00 uur in Modekwartier Arnhem.
*Hahaha op 1 april? Ja, echt waar!

Modekwartier Arnhem | Het Modekwartier bestaat sinds 2006 en is een plek waar
cultuur en creativiteit floreren. In het Modekwartier huist een veelheid aan creatieve ondernemers – veelal éénpitters – die voor het overgrote deel hun eigen producten ontwerpen, maken en verkopen. Een plek waar je ambachtelijk gemaakte kleding, sieraden, schoenen en tassen kunt vinden, en (vintage) design voor in je huis. Bijzondere producten met vaak een duurzame inslag. Een hotspot waar je terecht kunt om heerlijk te eten en gezellig iets te drinken. The place to be.
Het Modekwartier is gevestigd in de Arnhemse wijk Klarendal, vlakbij het centrum, waar de ateliers en winkels afgewisseld worden met woonhuizen in een van oudsher typische volkswijk.

 

Binnenste Buiten Poster Modekwartier Arnhem