OPENINGSTIJDEN & ROUTE

De winkels en ateliers in het Modekwartier worden bijna allemaal gerund door één persoon. Dat betekent in veel gevallen ook dat de openingstijden van de winkels in het Modekwartier iets afwijken van die in het stadscentrum.

Vrijwel alle winkels en ateliers zijn in elk geval geopend van donderdag t/m zaterdag. Maar vele zijn ook op dinsdag en woensdag geopend.

Kijk voor je komst vooral op de website van de ondernemers die je wilt bezoeken, om er zeker van te zijn dat jouw favoriete winkel/atelier daadwerkelijk open is op de dag van je bezoek. En stuur vooral een mailtje als dat niet het geval is: in veel gevallen kun je ook terecht op afspraak.

Kaart Modekwartier 2021 Arnhem

Bereikbaarheid Modekwartier

Trein: Als u met de trein het Modekwartier wilt bezoeken, kunt u het beste reizen naar station Arnhem Velperpoort. Dit station ligt aan de voet van het winkelgebied. Via Arnhem
Centraal rijden er om het kwartier stop- en sneltreinen naar Arnhem Velperpoort.

Bus: Als u met de bus komt zijn er meerdere mogelijkheden om het Modekwartier te bezoeken. U kunt uitstappen bij de bushalte langs station Arnhem Velperpoort of bij de bushalte Hoflaan aan de Velperweg. Via station Arnhem Centraal rijdt er
om 5 minuten een bus naar station Arnhem Velperpoort.

Auto:
Als u met de auto het Modekwartier wilt bezoeken, heeft u voldoende mogelijkheden om te parkeren in en rondom het winkelgebied. Parkeren in de Klarendalseweg is gratis. 
Langs station Arnhem Velperpoort is tevens een parkeergarage gevestigd.

Te voet: Het Modekwartier is gevestigd in de Arnhemse wijk Klarendal. Vanaf het stadscentrum 
is het ongeveer 10 minuten lopen naar het winkelgebied.

Reizen naar Modekwartier Arnhem in Arnhem was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.
ROUTE BESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER

Modekwartier Arnhem
Modekwartier Arnhem

Foto’s hierboven © David Jagersma

Modekwartier Arnhem