Ontdek tijdens OKTOBERVEST de ambachten uit het Modekwartier.

Op zaterdag 1 oktober trekken de makers van het Modekwartier Arnhem hun warmste vest aan en heten ze jullie meer dan welkom in hun ateliers en winkels. Wat kun je verwachten tijdens deze zesde editie? 

AMBACHT! In het Modekwartier worden de meeste producten zelf gemaakt. De ondernemers gaan graag met je in gesprek over hun product en geven je tijdens Oktobervest een kijkje achter de schermen. Kom hun nieuwe collecties bekijken, voelen, beleven en natuurlijk proeven! Want ook de cafés en restaurants behoren tot de hotspots van het Modekwartier en Arnhem. 

Na het succes van de vorige edities, zal er ook dit jaar weer een creatieve markt worden georganiseerd waar wijkbewoners van Klarendal en Sint Marten zelfgemaakte producten verkopen. Een mooie samenwerking van de Wasplaats, Winkeltje OOgst en de ondernemers uit het Modekwartier. AMBACHT is ook hier de verbindende factor. 

Voor informatie of aanmelding: wassen@dewasplaats.nl of info@net-a.nl

Tijdens Oktobervest zijn de winkels geopend van 11.00 tot 17.00 uur in het Modekwartier. De creatieve markt vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur op verschillende plekken op de Klarendalseweg.