K.I.S.S. 10.02.2024

Pre-Valentijn in het Modekwartier!

Kom op zaterdag 10 februari tussen 10 en 17 uur naar het Modekwartier en ga op zoek naar dat ene bijzondere en persoonlijke cadeau voor jouw geliefde. Voor je vriend, je vriendin, of voor een stille liefde? De creatieve ondernemers van het Modekwartier helpen je graag in je zoektocht. Ze inspireren
en verrassen je met alles wat ze in huis hebben.

Het Modekwartier biedt cadeau mogelijkheden op veel diverse vlakken: van sieraden tot tassen, van kleding tot boeken, van keramiek tot vintage, van kunst tot zeep, van een heerlijke fles olijfolie tot een diner bon bij één van onze verrassende eetgelegenheden, het is er allemaal. De keuze is reuze, en alle producten zijn ambachtelijk geproduceerd of geselecteerd door onze
creatieve en bijzondere ondernemers.

De kracht ligt in het verhaal achter hun product en daarmee dus ook het meest passende verhaal dat bij jouw geliefde past. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk ruikende zeep voor jullie zondagochtend bad, een prachtig vintage bustier voor een romantische date, een gave outfit, een boek met liefdesgedichten of een workshop waarin je voor elkaar een mooi sieraad maakt…..

Tevens is er op 8, 9 en 10 februari ‘LOES ruimt op’ in de Incubator aan de Sonsbeeksingel 147. Een mix&match van handgemaakte producten, vintage vondsten en upcycle items voor je interieur van de hand van Loes.

Laat je voor Valentijnsdag inspireren en verrassen bij de vele winkels en ateliers in het Modekwartier op zaterdag 10 februari tussen 10 en 17 uur.

K.I.S.S Valentijnsevenement Modekwartier Arnhem