tiSHoo

Klarendalseweg 103

Een uniek mode verhaal gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van eigen ontworpen hoogwaardige kleding en accessoires, met aanvullende life style producten en kunst objecten. tiSHoo gelooft in duurzaamheid door bewuste keuzes in materiaal en lokale producties.

Wat tiSHōō onderscheidt, is het besluit om afstand te nemen van de traditionele seizoensgebonden collecties en in plaats daarvan te kiezen voor ‘hoofdstukken’. Elk hoofdstuk vertegenwoordigt een unieke verzameling stijlen en verhalen, zorgvuldig samengesteld met aandacht voor detail en kwaliteit. Deze benadering zorgt niet alleen voor exclusiviteit door limited editions en kleine oplages, maar gebruikt ook dead stock stoffen uit overproducties, wat de ecologische voetafdruk aanzienlijk vermindert.

In de eigen fysieke winkel krijgen klanten de kans om de visie van tiSHōō in levende lijve te ervaren en kunnen vrouwen heel persoonlijk even ontsnappen aan de wereld van “fast fashion’. De meeste kledingstukken hebben een eigen verhaal, waarbij de stof, het patroon en elke designbeslissing resoneert met onze visie op wat mode zou moeten zijn: persoonlijk, duurzaam en exclusief.” Naast de eigen collectie zal de winkel ook een met zorg samengestelde selectie van producten aanbieden, waaronder geuren van Lingua Planta, vintage design zonnebrillen, designboeken en de basics van HEMPJE.

Door mode als een verzameling van verhalen te benaderen, nodigt tiSHōō iedereen uit om deel uit te maken van deze reis. Een reis waarbij elk kledingstuk niet alleen een esthetische waarde heeft, maar ook een diepere betekenis en verhaal draagt.

Bij de winkel is ook het atelier gevestigd, waar kleine producties plaatsvinden, maar waar ook mooie samenwerkingen en projecten tot stand kunnen komen.

www.tishoo.nl
Insta: bytishoo