FASHION ARRANGEMENT

Begin je dag op creatieve wijze en kom achter de naaimachine zitten bij Nikki Giling, hier leer je de fijne kneepjes van het leerbewerken. Tijdens deze workshop maak je je eigen avond of heuptas van leer. Daarna kun je heerlijk lunchen bij één van onze hotspots in Klarendal (optioneel bij te boeken) en zou je een wandeling door de wijk kunnen maken om je te laten onderdompelen tussen al het moois wat het Modekwartier te bieden heeft. Vervolgens nemen ontwerpers Mirte Engelhard of Elsien Gringhuis je mee in hun productieproces, van ontwerp tot eindresultaat. Moe en voldaan plof je neer bij bijvoorbeeld Caspar voor een welverdiend diner, deze is tevens optioneel bij te boeken. Wil je niet meer naar huis? Dan is een overnachting bij Hotel Modez of Bizar Bazar onze tip!

Voor het bijboeken van een lunch, diner of overnachting mail dan naar arnhem.modekwartier@gmail.com en wij regelen dit voor jou!

WORKSHOP LEERBEWERKEN; AVOND/HEUPTAS MAKEN

Tijdens deze workshop ga je binnen 3 uur zelf een eenvoudige tas maken van leer. Je maakt een keuze uit een schouder- of heuptas met een ritssluiting of klep. Er zijn verschillende voorbeelden en patronen aanwezig. Je kunt het uitwerken in je eigen stijl zodat het een tas wordt die bij jou past. Je mag het leer snijden, plakken, schalmen (dunner maken aan de randen) en stikken. Ervaring is niet nodig, wij helpen je graag!

Materialen zijn inclusief.

AANVANGSTIJDEN

09.30 – 12.30 | Nikki Giling – Klarendalseweg 370
16.00 – 17.00 | Mirte Engelhard – Klarendalseweg 134 A, of
16.00 – 17.00 | Elsien Gringhuis – Klarendalseweg 182

Na de boeking ontvang je een mail met meer informatie. Verder nog vragen? Mail dan naar arnhem.modekwartier@gmail.com