Oktobervest 14-10-2023

Ontdek tijdens OKTOBERVEST de ambachten uit het Modekwartier.

Op zaterdag 14 oktober trekken de creatieve makers van het Modekwartier Arnhem hun warmste vest aan en heten ze jullie meer dan welkom in hun ateliers en winkels aan de Sonsbeeksingel en Klarendalseweg. Wat kun je verwachten tijdens deze 7e editie alweer?

AMBACHT! In het Modekwartier worden bijna alle producten zelf gemaakt. Onze creatieve ondernemers gaan graag met je in gesprek over hun product en de maakwijze. Ze geven je tijdens Oktobervest een kijkje achter de schermen. Kom hun creaties bekijken, voelen, beleven en natuurlijk proeven! Want ook de cafés en restaurants behoren tot de hotspots van het Modekwartier die open zijn tijdens Oktobervest.

Bij ABC Libertas geniet je niet alleen van een lekker bakje koffie, maar kun je ook volop shoppen op de Vintagemarkt Herfsteditie in de mooie stadstuin! Deze start om 10.00 uur.

BEWONERS! Tijdens Oktobervest zijn niet alleen alle winkels van de creatieve ondernemers open maar kun je ook op straat mooie en verrassende producten zien en kopen bij de kramen van de creatieve bewoners uit Klarendal en Sint Marten. Dit is een mooie samenwerking van de Wasplaats, Winkeltje OOgst en de ondernemers uit het Modekwartier. AMBACHT is ook hier de verbindende factor.

Voor informatie of aanmelding voor deze markt: wassen@dewasplaats.nl of info@net-a.nl

VINTAGEMARKT HERFST EDITIE
Op deze mooie herfstdag is er ook weer een editie van de Vintagemarkt rond en om
ABC Libertas. Deze markt is van 10.00 tot 17.00 uur. Geniet van vintage en tweedehands kleding en spullen onder het genot van een kopje heerlijke koffie in de stadstuin van ABC.

Tijdens Oktobervest zijn de winkels geopend van 11.00 tot 17.00 uur in het Modekwartier. De creatieve markt vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur op verschillende plekken op de Klarendalseweg.

Kijk ook op www.modekwartier.nl