Yasalsa

Yasalsa

Iedereen voelt zich thuis en op zijn gemak. Onze kleurig ingerichte dansschool met hoge plafonds biedt voldoende ruimte aan zowel kleine als grote groepen. Bij Yasalsa kan je terecht voor privéles, groepslessen, workshops & bootcamps waarbij je in één dag een dans leert. Of je nu op zoek bent naar een leuke ontmoetingsplek, je weer lekker wil bewegen, samen een gezellig avondje uit wil, aan je persoonlijke ontwikkeling wil werken of gewoon lekker wil leren dansen, bij Yasalsa ben je op het juiste adres.

Iedereen die kan lopen, kan dansen. Reken maar dat de ware dansliefhebbers én degenen die normaal nooit op de dansvloer staan het allemaal ontzettend naar hun zin zullen hebben bij Yasalsa! De ervaren dansdocenten zorgen ervoor dat de lessen & workshop voor iedereen leuk en leerzaam is.

Bij Yasalsa heerst er een vrolijke, tropische sfeer en het is altijd feest! Dit is dé plek om even los te komen van het werk en elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer. Tijdens de gratis lessen (www.yasalsa.nl/gratisles), die we 5 x per jaar organiseren, kan je op een ongedwongen manier kennismaken met de dansschool en de diverse dansen die we doceren. Of boek een workshop met bv. vriend(inn) of collega’s en ervaar direct dat dans verbindt. Wil je eerst nog wat weten, stuur dan gerust een mail.