WIJNFESTIVAL SNOB

Op 9 en 10 juni proosten wij met elkaar op het leukste wijnfestival van Nederland

Het gezelligste festival voor iedereen zonder gebral. Ben je een connoisseur of kan je een witte druif nog niet onderscheiden van een rode, iedereen die van het leven geniet is welkom. Wijnboeren kunnen je de mooiste verhalen vertellen, wijnkenners en sommeliers geven tips zodat jij als ‘droge druif’ binnenkomt en als een flink ‘volgroeide tros’ het wijnfestival verlaat.

Van ‘s middags tot s’ avonds laat, zijn er honderden wijnen te proeven, veel lekkers te bikken en genoeg plek waar je lekker onderuit kan hangen. Van oesters en Franse kazen tot mediterrane specialiteiten. Waan je op een Franse boerenmarkt of een Italiaanse piazza. Vergezeld van een goed glas wijn valt er van alles te zien en te beleven. Van muziek en theater tot aan spijkerpoepen.

Wil je na afloop nog swingen? Blijf dat zaterdag plakken voor de befaamde Blockparty van Sugar Hill, waar afgelopen jaar honderden lui uit hun plaat gingen tijdens de Nacht van de Mode. Dit jaar gaan we het nog leuker maken, zondagavond sluiten wij af met een openlucht bioscoop. Met een goed glas wijn, goed gezelschap en wat te happen, starend naar een goede filmklassieker.

 

1 Responses to “WIJNFESTIVAL SNOB”