Openingstijden

Het Modekwartier kent eigenlijk drie soorten bedrijven, namelijk winkels, winkel-ateliers en ateliers. Deze hebben alle drie verschillende openingstijden:

  • Winkels: zij verkopen mooie producten en kleding door anderen ontworpen. De winkels zijn vrijwel iedere dag van de week open, de maandag meestal niet. Vanaf een uur of 10:00.
  • Winkel-Ateliers:  dit zijn ontwerpers, traiteurs en andere ambachtelijke ondernemer die zelf hun producten ontwerpen en (helemaal of grotendeels)  zelf produceren.  Deze zijn slechts een paar dagen in de week open, vooral de donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Ateliers: deze zijn van ontwerpers die uitsluitend zelf ontwerpen en produceren. Zij hebben geen winkelfunctie en zijn over het algemeen alleen op afspraak geopend maar soms heb je geluk en kun je zo binnenlopen.

Om voor het publiek duidelijk te maken met welk type je te maken hebt, voeren we een stickersysteem waardoor je in de etalage kunt zien waar ze onder vallen. Op deze website kun je van alle aangesloten bedrijven de exacte openingstijden en contactinformatie opzoeken. Zo sta je nooit voor niks voor een lege deur!

Stickers Modekwartier