ZOMER IN ARNHEM: Modekwartier Fashion – Arrangement + workshop modetekenen

FASHION ARRANGEMENT

Begin je dag op creatieve wijze en leer bij Irvinx de fijne kneepjes van het modetekenen. De eerste stappen bij het maken van een fashion collectie beginnen hier. Daarna kun je heerlijk lunchen bij één van onze hotspots in Klarendal (optioneel bij te boeken) en zou je een wandeling door de wijk kunnen maken om je te laten onderdompelen tussen al het moois wat het Modekwartier te bieden heeft. Vervolgens nemen ontwerpers Mirte Engelhard of Elsien Gringhuis je mee in hun productieproces, van ontwerp tot eindresultaat. Moe en voldaan plof je neer bij bijvoorbeeld Caspar voor een welverdiend diner, deze is tevens optioneel bij te boeken. Wil je niet meer naar huis? Dan is een overnachting bij Hotel Modez of Bizar Bazar onze tip!

Voor het bijboeken van een lunch, diner of overnachting mail dan naar arnhem.modekwartier@gmail.com en wij regelen dit voor jou!

WORKSHOP MODETEKENEN

Tijdens deze workshop leer je binnen 3 uur de fijne kneepjes van modetekenen; Het anatomisch opzetten ervan, waarbij ook veel aandacht is voor de details zoals het hoofd, handen, voeten en stofuitdrukking. Het is een introductie van verschillende stijlen en ervaring is hierbij niet nodig!

Materialen zijn inclusief.

AANVANGSTIJDEN

09.30 – 12.30 | Irvinx Couturesalon– Klarendalseweg 4
16.00 – 17.00 | Mirte Engelhard – Klarendalseweg 134 A, of
16.00 – 17.00 | Elsien Gringhuis – Klarendalseweg 182

Na de boeking ontvang je een mail met meer informatie. Verder nog vragen? Mail dan naar arnhem.modekwartier@gmail.com