Colofon

De website Modekwartier.nl is ontwikkeld door Modekwartier in samenwerking met Graphics Playground, Marijke Schalken, Froufrou’s en Jan Runhardt. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer Modekwartier.nl

De website Modekwartier.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Modekwartier aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Modekwartier gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op Modekwartier.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?