Art & Ink

Art & Ink

Art & Ink is gespecialiseerd in moderne tattoos en Urban Art.

Hier wordt je getatoeëerd door een vrouwelijke tattoo artiest. Denk aan unieke stijlen als grafische vormen, etching, dotwork, minimalistisch, tiny tattoos, en fijne lijnen. Stijlen die steeds populairder worden.

Er wordt op afspraak vanuit mijn privé studio gewerkt om de rust en privacy te kunnen garanderen. De studio ligt binnen PLINT17, een werkplaats vol interessante producten van kunstenaars en designers. En ademt een prettige, rustige sfeer uit waar je je al snel op je gemak zult voelen. Hier vind je mijn Artworks op prints, oude paneeldeuren, karton, objecten en canvas terug en kun je allerlei workshops die ik op creatief/kunstzinnig vlak geef, volgen.

Ook kun je een mooi kunstwerk voor boven je bank uitzoeken, en werk ik in opdracht aan muurschilderingen, krijtborden, raamtekeningen en portretten. De werkplaats is tevens het voorportaal en entree om gezellig even binnen te wandelen wanneer je in de buurt bent, en een afspraak te maken. Daarnaast kun je bij mij natuurlijk ook terecht voor een persoonlijk ontwerp, of kan ik jouw eigen ontwerp fine tunen.

Ik hoop je te mogen begroeten in mijn studio, de koffie staat klaar!